0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u

Status: beschikbaar

€ 69,00 p.p.
Bezoek Arsenal in het prachtige Emirates Stadium in Londen voor de wedstrijd tegen West Ham United in de week van 19 decemver. Boek hier je wedstrijdtickets voor deze wedstrijd in de Carabao Cup. SportStadion mag zich als enige in de Benelux officieel partner van Arsenal noemen en biedt een prachtig hospitalitypakket in het Emirates Stadium aan.
  • Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u
  • Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u
  • Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u
  • Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u
  • Hospitality ticket Arsenal - West Ham United 19 december 20.45u

Je voetbalticket voor Arsenal - West Ham United.

Bezoek Londen voor deze wedstrijd tussen 'the Gunners' Arsenal en West Ham United in de Carabao Cup. De Carabao Cup, het 2e bekertoernooi van Engeland, is het bekertoernooi met de meeste verassingen. Thuiswedstrijden in het Emirates Stadium zijn een fantastische beleving: Een prachtig vormgegeven stadion, de mooiste grasmat van de Premier League en een uitzicht op het veld om je vingers bij af te likken.
Club Level
Club Level stoelen zijn plaatsen op een bijzondere, slechts acht rijen tellende ring, met een uitstekend zicht op het veld. Je zit op dezelfde hoogte als de Arsenal directie en sponsoren. Naast een aparte stadioningang heb je toegang tot verscheidene bars, restaurants en lounges waar je voorafgaand aan de wedstrijd iets kunt eten en drinken (niet inbegrepen). De drankjes die in de rust van de wedstrijd klaar staan op de tafels worden je gratis aangeboden.

Een voetbalticket voor een thuiswedstrijd van Arsenal is bij SportStadion altijd inclusief een gratis stadiontour, museumtour en voucher voor de Arsenal store (The Armoury) ter waarde van vijf Britse ponden.


Let op: Deze wedstrijd staat ingepland in de week van 19 december. De FA heeft nog geen definitieve datum in dit weekend vastgesteld. Uiteraard blijft uw ticket altijd geldig voor de dag waarop de wedstrijd gespeeld wordt. SportStadion doet geen restituties indien de wedstrijd wordt verplaatst tussen het moment van boeken en het evenement zelf.
De tickets voor deze wedstrijd versturen wij omstreeks twee weken voor de wedstrijd naar je toe.
Locatie Emirates Stadium
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 25 okt. 2017
Datum Eind 25 okt. 2017
Categorie Club Level
Type Volwassenen
Geldig voor Wedstrijddag
Zitplaats / Staanplaats Zitplaats
Extra Videoscherm aanwezig, Overdekte plaatsen, Genummerde plekken
Sterren ****