0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Hospitality ticket Liverpool - West Ham United (24-26 feb. 2018)

Status: beschikbaar

Normale prijs: € 269,00 p.p.

Speciale prijs: € 229,00 p.p.

Bezoek Liverpool in het prachtige Anfield Stadium voor de wedstrijd tegen west Ham United in het weekend van 24 februari. Boek hier je wedstrijdtickets voor deze wedstrijd in de Premier League! SportStadion mag zich als enige in de Benelux officieel partner van Liverpool noemen en biedt een prachtig hospitalitypakket op Anfield aan.
  • Hospitality ticket Liverpool - West Ham United (24-26 feb. 2018)
  • Hospitality ticket Liverpool - West Ham United (24-26 feb. 2018)
  • Hospitality ticket Liverpool - West Ham United (24-26 feb. 2018)
  • Hospitality ticket Liverpool - West Ham United (24-26 feb. 2018)

Bezoek Liverpool voor deze wedstrijd tussen Liverpool en West Ham United op het legendarische Anfield en zing 'You'll never walk Alone mee in het stadion! Met Georginho Wijnaldum, Coutinho en Firminho in de gelederen gaan de Red Men op jacht naar de Premier League titel

Premier Club Seats

SportStadion biedt als trotse partner van Liverpool haar eigen Premier Club stoelen aan op Anfield. Deze luxe stoelen bevinden zich in het gedeelte van executive gedeelte van de Upper Kenny Dalglish Stand. De bijbehorende lounge is voorzien van diverse faciliteiten. Bij de tickets zijn de volgende onderdelen inbegrepen; het officiële wedstrijdprogramma, een luxe warm & koud buffet voorafgaand de wedstrijd en zijn er aangeboden consumpties (koffie/thee) tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd.

Let op: Deze wedstrijd staat ingepland in het weekend van 24 februari 2018. De FA heeft nog geen definitieve datum in dit weekend vastgesteld. Het is mogelijk dat de wedstrijd gespeeld wordt op zaterdag, zondag en bij uitzondering op de vrijdag of maandag. Uiteraard blijft uw ticket altijd geldig voor de dag waarop de wedstrijd gespeeld wordt. SportStadion doet geen restituties indien de wedstrijd wordt verplaatst tussen het moment van boeken en het evenement zelf.
De tickets voor deze wedstrijd versturen wij omstreeks twee weken voor de wedstrijd naar je toe.
Locatie Anfield
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 24 feb. 2018
Datum Eind 24 feb. 2018
Categorie Premier Club
Type Volwassenen
Geldig voor Wedstrijddag
Zitplaats / Staanplaats Zitplaats
Extra Videoscherm aanwezig, Overdekte plaatsen, Genummerde plekken
Sterren ***