Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Samsung Package F1 Spa 2019

Status: beschikbaar

€ 299,00 per pakket i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
Op 1 september 2019 wordt de Grand Prix van België gereden. Ook dit jaar belooft het weer een groot Oranjefeest te worden op Spa-Francorchamps. Dankzij de aankoop van jouw Samsung QLED ben jij er samen met iemand bij. Wil jij twee extra tickets bestellen, boek dan snel, want OP = OP!
  • Samsung Package F1 Spa 2019
  • Samsung Package F1 Spa 2019
  • Samsung Package F1 Spa 2019

Heb jij een QLED TV gekocht en krijg jij twee dagtickets voor de Grand Prix van België, maar wil je twee extra personen meenemen? Dat kan! Je kunt bij SportStadion twee extra tickets bestellen voor de Samsung F1 België Experience.

Net als bij de andere twee tickets ontvang jij bij de twee extra gekochte tickets een voucher voor een uniek T-shirt en ontbijt die je kunt afhalen op de parkeerplaats bij het circuit. Daarnaast ontvang je één extra parkeerkaart bij aanschaf van deze twee extra tickets.

Nadat je de auto hebt geparkeerd op de speciaal gereserveerde parkeerplaats ontvang jij een vers bereid ontbijt + een uniek T-shirt op vertoon van de toegestuurde voucher. Nadat jullie het ontbijt hebben genuttigd en het T-shirt hebben aangetrokken ben je helemaal klaar om naar het circuit Spa-Francorchamps te gaan.

Locatie Circuit Spa Francorchamps
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 1 sep. 2019
Datum Eind 1 sep. 2019
Categorie Brons
Array Nee
Geldig voor Zondag
Zitplaats / Staanplaats Staanplaats
Extra 1 parkeerplaats per 2 personen, Ontbijt, T-shirt
Sterren ****