0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Formule 1 Oostenrijk

Er komen geen producten overeen met de selectie.

  

FAQ

Wanneer is de Grand Prix van Oostenrijk 2018?
De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden op zondag 1 juli 2018

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja dat kan. Juist om in te spelen op de wens van fans om met groepjes bij elkaar te kunnen zitten hebben wij in overleg met het circuit besloten dat de Max Verstappen Tribune ongenummerde seats krijgt. Je kunt dan zelf met alle (nieuwe) vrienden gaan zitten waar je wil. Op de Max Verstappen Premium Tribune zijn wel genummerde seats aanwezig. Mocht je daar met meer dan 8 personen naast elkaar willen zitten, mail ons dan, dan voegen wij de orders samen.

Goodiebag 2018
Ook in 2018 willen wij natuurlijk weer een oranje zee van fans op de Max Verstappen Tribunes. Samen met Max gaan wij een oranje T-shirt 2018 ontwerpen. Wat in de goodiebag zit blijft een verrassing.

Komt er weer een Max Verstappen camping zoals in 2017?
Ja, die komt er zeker! Je kunt bij SportStadion je plaats reserveren in de Max Verstappen Village. Meer informatie hierover kun je vinden op de campingpagina.

Wat is het verschil tussen de Max Verstappen Tribune en de Max Verstappen Premium Tribune?
De Max Verstappen Premium tribune is overdekt en ligt op een prachtige en hoge locatie. Voor de Max Verstappen Premium tribune ontvang je een genummerde plaats.
De Max Verstappen Tribune ligt op een unieke plek naast de bekende Red Bull Stier, recht tegenover de Red Bull Tribune. Deze tribune is niet overdekt en heeft alleen ongenummerde plaatsen. Deze tribune heeft een ideale ligging om de auto's zeer goed te kunnen volgen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Er zijn speciale kinderkaarten voor kinderen tot 4 jaar. Gezien de zeer scherpe entreeprijzen zijn er geen speciale tarieven voor kinderen van 4 jaar en ouder op de Max Verstappen Tribune. Kinderen 4 jaar en ouder zijn van harte welkom met een regulier entreeticket.

Kan ik als mindervalide de Grand Prix van Oostenrijk bezoeken?
Ja dat kan. Op aanvraag kan je kaarten bestellen op het rolstoelplatform van de hoofdtribune. Dit is op basis van de huidige beschikbaarheid. Neem hierover contact met ons op.

De algemene voorwaarden