0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Max Verstappen Tribune 2018

MAX VERSTAPPEN TRIBUNE 2018
RED BULL RING
SPIELBERG, OOSTENRIJK

Wees er snel bij!
De Max Verstappen Tribunes op circuit Spielberg in 2016 en 2017 waren een groot succes. Daarom hebben Red Bull, Max Verstappen, circuit Spielberg en SportStadion de handen in een geslagen om ook in 2018 weer deze unieke Max Verstappen Tribune te organiseren voor de Nederlandse F1 fans.
Nieuw in 2018 is de overdekte Max Verstappen Premium Tribune, mét goodiebag.

Bestel je kaarten nu

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Max Verstappen Premium Tribune - Weekendkaart
  Max Verstappen Premium Tribune - Weekendkaart

  29 juni 2018

  € 199,00 p.p.

  Nieuw in 2018: De Max Verstappen Premium Tribune. Kom in 2018 ook Max Verstappen aanmoedigen vanaf deze nieuwe overdekte tribune tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in juli 2018! Het is nu mogelijk om alvast toegangstickets te kopen voor de Grand Prix Oostenrijk 2018! Meer info
 2. Max Verstappen Tribune - Weekendkaart
  Max Verstappen Tribune - Weekendkaart

  29 juni 2018

  € 169,00 p.p.

  Moedig met duizenden Nederlandse F1 fans Max Verstappen aan vanaf de unieke Max Verstappen Tribune tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in juli 2018! Wij bieden jou als Max fan nu de kans om een toegangstickets te kopen voor de Grand Prix Oostenrijk 2018 voor een waanzinnige prijs. Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Terugblik Spielberg 2017

 

De Max Verstappen Tribunes

Bekijk vanaf de unieke Max Verstappen Tribunes 2018 samen met duizenden landgenoten hoe onze nationale trots Max met zijn Red Bull grootmachten als Mercedes AMG en Scuderia Ferrari af probeert te troeven. De Max Verstappen Tribunes hebben in korte tijd enorm naam gemaakt bij zowel Nederlandse fans als in de internationale racewereld als het gaat om sfeer, beleving en passie. Sport is beleving, doel van de oranje tribune is jou een unieke beleving te bieden die je hopelijk een leven lang bij blijft.
Nieuw in 2018 is de Max Verstappen Premium Tribune, overdekt en mét een goodiebag!

 
 

De Red Bull Ring

 

De unieke lay-out van dit circuit in Spielberg Oostenrijk met slechts negen bochten biedt voldoende inhaalmogelijkheden in combinatie met lange rechte stukken waardoor het kleinste foutje tot grote verschillen kan leiden. De prachtige omgeving maken de GP Oostenrijk zeer populair bij zowel de coureurs als de fans.

 

Toegangskaart voor de Max Verstappen Tribune 2018

Samen met haar partners biedt Sportstadion Max Verstappen fans en F1 liefhebbers de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief een (weekend)toegangskaart te kopen voor deze unieke tribune. We willen er met elkaar een feest van maken!

 
 

Reis, verblijf en entertainment

 

Op dit moment zijn nog geen prijzen beschikbaar van eventuele vliegreizen, busreizen, hotels, (prefab) campings, foodplaza en entertainment. Zodra hier de komende weken zicht op komt zal SportStadion geïnteresseerden direct via e-mail op de hoogte brengen van arrangementen, individuele mogelijkheden en prijzen. Het mag duidelijk zijn dat met partners als Red Bull en Max Verstappen ook in 2018 weer het nodige spektakel aan entertainment verwacht mag worden.

 

FAQ

Wanneer is de Grand Prix van Oostenrijk 2018?
De definitieve Formule 1-kalender voor seizoen 2018 is nog niet beschikbaar. Volgens de voorlopige agenda staat de Grand Prix van Oostenrijk gepland op zondag 1 juli 2018

Wat gebeurt er als de datum van de Grand Prix van Oostenrijk 2018 verplaatst wordt?
Volgens de voorlopige Formule 1 kalender wordt de Grand Prix van Oostenrijk verreden op 1 juli 2018. Het is echter mogelijk dat dit nog aangepast wordt. Op het moment dat dit gebeurt, zullen we je direct informeren. De kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig. We bieden echter niet de mogelijkheid om te annuleren. Let dus op met het boeken van je overnachtingen of je reis.

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja dat kan. Juist om in te spelen op de wens van fans om met groepjes bij elkaar te kunnen zitten hebben wij in overleg met het circuit besloten dat de Mitte Tribune ongenummerde seats krijgt. Je kunt dan zelf met alle (nieuwe) vrienden gaan zitten waar je wil. Op de Nord Tribune gaan we wel werken met genummerde seats. Mocht je daar met meer dan 8 personen naast elkaar willen zitten, mail ons dan, dan voegen wij orders samen.

Kan ik met meer dan 8 personen naast elkaar zitten?
Ja dat kan. Mocht je met meer dan 8 personen naast elkaar willen zitten, stuur ons dan een e-mail, dan voegen wij orders samen.

Goodiebag 2018
Ook in 2018 willen wij natuurlijk weer 1 oranje zee van fans op de Max Verstappen Tribunes. Samen met Max gaan wij een oranje T-shirt 2018 ontwerpen. Wij zijn momenteel in overleg met Red Bull en overige partijen over de verdere invulling van een goodiebag.

Zijn de tribunes toegankelijk voor rolstoelen?
Samen met de circuit Spielberg organisatie gaan wij een rolstoelplatform bouwen. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid gelegen zijn naast tribune Mitte.

Komt er weer een Max Verstappen camping zoals afgelopen editie?
Ja, er komt weer een Max Verstappen camping. Momenteel zijn wij in overleg met alle lokale betrokkenen waar deze camping in 2018 op te bouwen. Zodra meer informatie bekend zullen wij dat direct delen.

Wat is het verschil tussen de Max Verstappen Tribune en de Max Verstappen Premium Tribune?
De Max Verstappen Premium tribune is overdekt en ligt op een prachtige en hoge locatie. Voor de Max Verstappen Premium tribune ontvang je een genummerde plaats.
De Max Verstappen Tribune ligt op een unieke plek naast de bekende Red Bull Stier, recht tegenover de Red Bull Tribune. Deze tribune is niet overdekt en heeft alleen ongenummerde plaatsen. Deze tribune heeft een ideale ligging om de auto's zeer goed te kunnen volgen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Gezien de zeer scherpe entreeprijzen zijn er geen speciale kindertarieven op de Max Verstappen Tribune. Kinderen tot 4 jaar mogen op schoot.

De algemene voorwaarden