0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1 Oostenrijk

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1.  Grand Prix Oostenrijk 2018 - Max Verstappen Premium Tribune
  Grand Prix Oostenrijk 2018 - Max Verstappen Premium Tribune

  28 juni 2018

  Uitverkocht

  Nu in de verkoop: De allerlaatste kaarten voor de Max Verstappen Premium Tribune. Boek nu je ticket voor de Grand Prix van Oostenrijk 2018! Meer info
 2. Grand Prix Oostenrijk 2018 - Max Verstappen Tribune
  Grand Prix Oostenrijk 2018 - Max Verstappen Tribune

  28 juni 2018

  Per persoon vanaf € 169,00 p.p.

  Moedig met duizenden Nederlandse F1 fans Max Verstappen aan vanaf de unieke Max Verstappen Tribune tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in juli 2018! Wij bieden jou als Max fan nu de kans om een toegangstickets te kopen voor de Grand Prix Oostenrijk 2018 voor een waanzinnige prijs. Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

  

FAQ

Wanneer is de Grand Prix van Oostenrijk 2018?
De definitieve Formule 1-kalender voor seizoen 2018 is nog niet beschikbaar. Volgens de voorlopige agenda staat de Grand Prix van Oostenrijk gepland op zondag 1 juli 2018

Wat gebeurt er als de datum van de Grand Prix van Oostenrijk 2018 verplaatst wordt?
Volgens de voorlopige Formule 1 kalender wordt de Grand Prix van Oostenrijk verreden op 1 juli 2018. Het is echter mogelijk dat dit nog aangepast wordt. Op het moment dat dit gebeurt, zullen we je direct informeren. De kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig. We bieden echter niet de mogelijkheid om te annuleren. Let dus op met het boeken van je overnachtingen of je reis.

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja dat kan. Juist om in te spelen op de wens van fans om met groepjes bij elkaar te kunnen zitten hebben wij in overleg met het circuit besloten dat de Mitte Tribune ongenummerde seats krijgt. Je kunt dan zelf met alle (nieuwe) vrienden gaan zitten waar je wil. Op de Nord Tribune gaan we wel werken met genummerde seats. Mocht je daar met meer dan 8 personen naast elkaar willen zitten, mail ons dan, dan voegen wij orders samen.

Kan ik met meer dan 8 personen naast elkaar zitten?
Ja dat kan. Mocht je met meer dan 8 personen naast elkaar willen zitten, stuur ons dan een e-mail, dan voegen wij orders samen.

Goodiebag 2018
Ook in 2018 willen wij natuurlijk weer 1 oranje zee van fans op de Max Verstappen Tribunes. Samen met Max gaan wij een oranje T-shirt 2018 ontwerpen. Wij zijn momenteel in overleg met Red Bull en overige partijen over de verdere invulling van een goodiebag.

Komt er weer een Max Verstappen camping zoals afgelopen editie?
Ja, die komt er zeker! Je kunt bij SportStadion je campingplaats reserveren op Camping Red en op de Max Verstappen Village. Meer informatie hierover kun je vinden op de campingpagina.

Wat is het verschil tussen de Max Verstappen Tribune en de Max Verstappen Premium Tribune?
De Max Verstappen Premium tribune is overdekt en ligt op een prachtige en hoge locatie. Voor de Max Verstappen Premium tribune ontvang je een genummerde plaats.
De Max Verstappen Tribune ligt op een unieke plek naast de bekende Red Bull Stier, recht tegenover de Red Bull Tribune. Deze tribune is niet overdekt en heeft alleen ongenummerde plaatsen. Deze tribune heeft een ideale ligging om de auto's zeer goed te kunnen volgen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Er zijn speciale kinderkaarten voor kinderen tot 4 jaar. Gezien de zeer scherpe entreeprijzen zijn er geen speciale tarieven voor kinderen van 4 jaar en ouder op de Max Verstappen Tribune. Kinderen 4 jaar en ouder zijn van harte welkom met een regulier entreeticket.

Kan ik als mindervalide de Grand Prix van Oostenrijk bezoeken?
Ja dat kan. Op aanvraag kan je kaarten bestellen op het rolstoelplatform van de hoofdtribune. Dit is op basis van de huidige beschikbaarheid. Neem hierover contact met ons op.

De algemene voorwaarden