0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Veelgestelde vragen Camping PINK Premium

Direct naast het circuit is er voor de Nederlandse Formule 1-fans Camping PINK Premium opgezet. Deze camping is behalve ontzettend gezellig ook nog eens gelegen op de beste plaats in Spielberg, namelijk op loopafstand van de tribunes op de Red Bull Ring. Hieronder vind je alle informatie over Camping PINK Premium.

Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar info@sportstadion.nl of neem contact op met één van onze specialisten.


Wanneer is Camping PINK Premium geopend?
Camping PINK Premium is geopend vanaf donderdag 2 juli tot en met maandag 6 juli 2020.

Wat is het adres van Camping PINK Premium in Spielberg?
Het adres van Camping PINK Premium is Birkachweg 17, A-8724 in Spielberg, Oostenrijk.

Wie is de organisator van Camping PINK Premium?
Camping Pink is de organisator van Camping PINK Premium. Camping Pink verkoopt al jaren lang camping pitches tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. In 2020 hebben zij de camping uitgebreid met Camping PINK Premium. SportStadion is de enige wederverkoper van Camping PINK Premium.

Vrienden/familie van mij arriveren later op de camping, kunnen zij naast mij komen staan?
Een camping pitch 'vrij houden' is helaas niet mogelijk op Camping PINK Premium. Zorg er daarom voor dat je tegelijk aankomt met je vrienden of familie om een plek naast elkaar te krijgen.

Heeft iedereen toegang tot Camping PINK Premium?
Nee, je kunt alleen Camping PINK Premium betreden via de toegangspoorten. Hier zal controle plaatsvinden op toegangsbewijzen. Heeft iemand die niet, dan wordt hij of zij niet toegelaten op de aanvoerwegen nabij Camping PINK Premium en op het terrein. Dit toegangsbewijs voor je auto/camper, alsmede je Camping PINK Premium voucher worden uiterlijk 1 à 2 weken voor aanvang van het evenement toegestuurd per e-mail.

Zijn er speciale kindertarieven beschikbaar op Camping PINK Premium?
Ja, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot Camping PINK Premium wanneer er wordt geboekt voor een camping pitch. Wanneer er in jouw reisgezelschap een kind met de leeftijd 12 jaar of jonger mee gaat, geef je dit aan in het opmerkingenveld van jouw bestelling of per e-mail.

Wat is het maximum aantal personen per camping pitch?
Per camping pitch kun je maximaal voor 5 personen boeken. Dit is bepaald vanwege de regelgeving in Oostenrijk en de veiligheid op de camping. Wanneer je op Camping PINK Premium wilt verblijven met 6 personen of meer boek je meerdere pitches.

Wij willen op zondagavond vertrekken, kan dat?
Op zondagavond na 20:00 uur kun je indien wenselijk vertrekken mits de politie het terrein heeft vrijgegeven voor verkeer.

Hoe groot is mijn camping pitch?
Een staanplaats voor een camper, caravan of tent is gemiddeld 30 tot 35 vierkante meter, maar houd er rekening mee dat de plekken worden opgevuld op basis van de ruimte van jouw voertuig. Heb je een camper of caravan langer dan 7 meter, dan dien je dit aan te geven in het boekingsproces.

Is er elektriciteit op Camping PINK Premium aanwezig?
Ja, er zijn stroompalen op diverse plaatsen op het veld aanwezig die je kunt gebruiken wanneer je dit hebt bijgeboekt. Wanneer je stroom hebt bijgeboekt adviseren wij je voor de zekerheid een haspel mee te nemen indien het stroompunt niet direct naast je eigen plaats gelegen is. Wanneer je geen stroom bijboekt wordt je op een veld geplaatst waar geen stroompunten aanwezig zijn. Boek je meerdere pitches? Zorg er dan voor dat je voor alle pitches stroom bijboekt wanneer dit gewenst is. Pitches die geboekt worden zonder storom worden op een veld zonder stroom geplaatst.

Mag ik een stroomaggregaat meenemen?
Om eventuele overlast te voorkomen is het niet toegestaan om een eigen stroomaggregaat mee te nemen.

Zijn barbecues toegestaan?
Jazeker. Het is toegestaan om gebruik te maken van een elektrische barbecue (230V) of een barbecue op gas. Het gebruik van een barbecue op kolen wordt niet toegelaten. Open vuren zijn ten strengste verboden.

Zijn er toiletten en douches beschikbaar?
Ja, er is modern en schoon sanitair beschikbaar op Camping PINK Premium. Voor Camping PINK Premium -gasten zijn deze gratis te gebruiken.

Kan ik eten en drinken kopen op Camping PINK Premium?
Ja, er is een ontbijt-, lunch- en dinerservice beschikbaar geïnspireerd op de Oostenrijkse en Nederlandse keuken waar je eten en drinken kunt kopen.

Kan ik mijn auto parkeren op Camping PINK Premium?
Ja, het is toegestaan om je auto op je camping pitch te parkeren.

Kan ik dagelijks het terrein op- en afrijden?
Nee, gedurende het weekend minimaliseren wij  het auto verkeer vanuit veiligheidsoverweging op Camping PINK Premium.

Wij komen met meer dan 1 auto, waar mag ik deze auto parkeren?
Wij adviseren om met zo min mogelijk auto's te arriveren op Camping PINK Premium. Kom je met meerdere auto's? Dan is dit geen probleem. Wij reserveren één parkeerplaats op Camping PINK Premium. Voor de overige voertuigen kun je een extra parkeerkaart bijboeken.

Zijn huisdieren toegestaan?
Op Camping PINK Premium zijn huisdieren niet toegestaan.

Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik verwachten van de organisatie?
Na reservering ontvang je een e-mail waarin de boeking bevestigd wordt. Wanneer je geen bevestigingsmail na de boeking ontvangt, neem dan contact op met ons op. Na dit moment houden wij je via onze nieuwsbrief en social media op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

Wat is er allemaal te doen op Camping PINK Premium?
Wanneer er geen actie op het circuit is geniet je natuurlijk op Camping PINK Premium. Er wordt Nederlands en Oostenrijk entertainment georganiseerd.

Minimumleeftijd
Er is geen minimumleeftijd op Camping PINK Premium, maar zorg ervoor dat jij altijd een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart, paspoort) bij je draagt. Alcohol is niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar. Bij constatering van gebruik van alcohol onder de 18 jaar kan de verdere toegang op Camping PINK Premium worden ontzegd.

Betalen op Camping PINK Premium
Op Camping PINK Premium betaal je overal ‘’cashless’’.