0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Vierdaagse MotoGP-reis Valencia (10-13 nov. 2017)

 

Status: Uitverkocht

€ 599,00 p.p. i
Prijsdetails:
 • Prijs p.p. gebaseerd op 2 personen
 • Exclusief EUR 9,95 Administratie- en verzendkosten
Bezoek de laatste Grand Prix van het jaar in Valencia met onze MotoGP-reis. Deze reis is van vrijdag 10 november tot en met maandag 13 november. Je bezoekt op zowel zaterdag als zondag het circuit en overnacht in een goed centraal gelegen hotel in Valencia op basis van logies en ontbijt. De transfers ter plaatse alsmede begeleiding van een van onze Sport Stadion-collega's is inclusief.
 • Vierdaagse MotoGP-reis Valencia (10-13 nov. 2017)
 • Vierdaagse MotoGP-reis Valencia (10-13 nov. 2017)
 • Vierdaagse MotoGP-reis Valencia (10-13 nov. 2017)
€ 599,00 p.p.
MotoGP-reis Valencia 2017
Reis samen met Sport Stadion naar de MotoGP-finale in Valencia, sinds jaar en dag de laatste MotoGP-race van het seizoen en gegarandeerd spektakel. Ook in 2017 kan je je bij onze MotoGP-reis aansluiten naar het zuiden van Spanje wanneer we samen met andere MotoGP-fans deze prachtige stad bezoeken en natuurlijk de Grand Prix op het Ricardo Tormo circuit.

Onze reis is inclusief je retourvlucht met KLM naar Valencia, drie overnachtingen in het centrum van de stad op basis van logies en ontbijt in een goed driesterren hotel, je transfers ter plaatse en begeleiding van een van onze Nederlandse Sport Stadion-collega's.

Het programma in Valencia ziet er als volgt uit:

vrijdag 10 november
Op vrijdagmiddag vliegen om 13:55 met KLM rechtstreeks naar Valencia waar je bij aankomst wordt opgevangen door een van onze collega's. De bus staat op jullie te wachten om je naar ons hotel te brengen in het centrum van Valencia. De avond is vrij te besteden. Het prachtige centrum van de stad biedt geweldige restaurants en barretjes voor een fantastische avond.

zaterdag 11 november
Op zaterdag vertrekken we na het ontbijt in ons hotel naar het circuit van Valencia om daar de trainingen bij te wonen en kwalificatie sessies. Na afloop van de MotoGP-kwalificatie vertrekken we weer naar ons hotel om de avond verder vrij te besteden in de stad.

zondag 12 november
Zondag is natuurlijk de dag van de race. We zullen dan ook direct na het ontbijt op tijd richting het circuit vertrekken om de warm-up sessie bij te wonen op het circuit. Om 14.00 uur begint dan eindelijk de Grand Prix van Valencia en hopen we te kunnen gaan genieten van een fantastische race! Na afloop van de Grand Prix vertrekken we weer rustig richting onze bus om vervolgens terug te gaan richting het centrum van Valencia. Zondagavond is onze laatste avond in de stad om nog lekker uit eten te gaan of ergens een barretje te bezoeken.

maandag 13 november
Op maandag zit onze reis er al weer op helaas. In de ochtend is er gelegenheid rustig te ontbijten om vervolgens van de prachtige stad Valencia te gaan genieten. Om 14.30 uur verzamelen in bij de receptie van het hotel om met onze bus weer te vertrekken naar het vliegveld voor de terugreis. Om 17.10 uur vertrekt onze KLM-vlucht voor de terugreis naar Amsterdam waar we naar verwachting rond 19.45 uur zullen landen. We hopen dat je bij aankomst in Nederland weer terug kijken kijken op een fantastische sportreis van Sport stadion.

Let op: Dit arrangement is exclusief Valencia MotoGP-ticket vanwege de diversiteit aan tickets. Kies daarom naast deze reis ook nog je favoriete zitplaats.
Uitverkocht Nee
Type Vervoer Vliegreis
Ligging In het centrum
Locatie Valencia Ricardo Tormo
Accommodatie 3 sterren
Accommodatie Type Logies en Ontbijt
Classificatie 3 sterren
Vertrekdatum 10 nov. 2017
Retourdatum 13 nov. 2017
Reisduur (dagen) 4
Afstand tot het vliegveld 20 minuten
Afstand tot het evenement 15 minuten
Transfer Luchthaven-Hotel Inclusief
Transfer Hotel-Evenement Inclusief
Inclusief
 • Retourvlucht KLM Amsterdam-Valencia
 • 1 stuk handbagage per persoon
 • Drie overnachting op basis van 2 personen op een kamer
 • Ontbijt in het hotel
 • Transfers ter plaatse
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Luchthavenbelasting
Exclusief
 • Eénpersoonskamertoeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Features Nee
Extra's Nee