Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Voetbaltickets Engeland

Engeland

Voetbaltickets Engeland

Laat je betoveren door één van de epische voetbalgevechten in de Premier League! Boek een officieel ticket voor een thuiswedstrijd van je favoriete club! De Premier League wordt door de meeste voetballiefhebbers gezien als dé sterkste competitie ter wereld. Met gepaste trots mag SportStadion zich als enige in de Benelux officieel partner noemen van zowel Manchester United, Liverpool als Arsenal. Bezoek het epische 'Theatre of Dreams', krijg metersdik kippenveld bij het zingen van 'You'll Never walk alone' op Anfield of laat je betoveren door de beste grasmat van Engeland in het Emirates Stadium! Naast een voetbalticket van deze drie prachtige clubs is het mogelijk om via SportStadion op aanvraag tickets te verkrijgen voor de andere clubs in de Premier League. Vul hiervoor het formulier in bij overige wedstrijden

Voetbaltickets Engeland

Zing luidkeels het ‘You’ll never walk alone’ mee met de gepassioneerde fans van Liverpool! Boek eenvoudig voetbaltickets naar Engeland bij Sportstadion en maak dit wereldberoemde fenomeen mee. Ook bij een bezoek aan het 'Theatre of Dreams' zul je zeker kippenvel krijgen! Elke wedstrijd staan de tribunes vol met tienduizenden enthousiaste fans die de ‘The Red Devils’ naar de overwinning juichen. De verschillen tussen de teams zijn klein en elke wedstrijd is een spannend voetbalgevecht.

Voetbalwedstrijd Engeland bezoeken

Ervaar de magie van de Premier League door een voetbalwedstrijd in Engeland te bezoeken! Vind je het leuk om op te gaan in de wedstrijdbeleving van de Engelse voetbalfans? Loop dan samen met de supporters door de typische arbeiderswijk naar Anfield. Of bezoek één van de pubs waar de fans zich verzamelen. Heb jij vragen over het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Engeland? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice! Zij kunnen je alles vertellen!