Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Voetbaltickets Manchester United

Manchester United

Voetbaltickets Manchester United

Met gepaste trots mag SportStadion zich de enige officiële partner van Manchester United in de Benelux noemen. Bezoek met SportStadion het legendarische Old Trafford, waar al zo veel prachtige wedstrijden zijn gespeeld en zie Manchester United, met Daley Blind, Paul Pogba en kersverse aankoop Victor Lindelöf op jacht gaan naar de titel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onze hospitality tickets voor thuiswedstrijden van Manchester United zijn inclusief een prachtig hospitalitypakket: Gedurende het programma ben je als SportStadion gast op bezoek in The Kitroom. Bij ontvangst in The Kitroom ontvang je het officiële wedstrijdprogramma en kan je voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd genieten van een hapje en een drankje (tegen betaling).

Tijdens de wedstrijd neem je plaats op de eigen stoelen van SportStadion in het North West Quadrant gedeelte van het stadion. De stoelen in het North West Quadrant bevinden zich op de 2e ring in de West hoek van het stadion. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht uit op het hele veld.Voetbalstad Manchester

Manchester staat bekend als een echte voetbalstad. Niet alleen spelen Manchester United en Manchester City hier hun wedstrijden in de indrukwekkende stadions, tevens bevindt zich hier het Nationale Voetbalmuseum van Engeland. De typisch Engelse voetbalcultuur is hier in elke straat te voelen en wanneer je één van de vele pubs binnenloopt is de kans erg groot dat er voetbal wordt uitgezonden. Naast voetbalgerelateerde hoogtepunten is er voor de cultuur liefhebbers genoeg te genieten in Manchester: Bezoek de beroemde Manchester Kathedraal, The Manchester Museum of wandel door de door pubs en restaurants omgeven wijk 'The Northern Quarter'.

Voetbalstad Manchester

Elk seizoen is de stad Manchester het toneel van een waar voetbalgevecht tussen twee van de grootste clubs uit Europa. In de voetbalstad Manchester nemen stadsgenoten City en United het in een bloedstollende derby tegen elkaar op. De inzet hoog, wie er wint mag zich de beste van de stad noemen. De wedstrijd loopt vaak uit op een spannend voetbalgevecht tussen twee selecties die overlopen van kwaliteit. Geniet van het bloed,zweet en tranen dat zeker geleverd zal worden! Dit zal een wedstrijd zijn waar jij en je vrienden nog lang over na zullen praten.

Tickets Manchester United

Een wedstrijd van Manchester United op Old Trafford is voor élke voetballiefhebber een mustsee! De club werd in 1878 opgericht en is daarmee één van de oudste voetbalclubs van de wereld. ‘The Red Devils’ en hun legendarische stadion Old Trafford ademenen historie. Steevast behoort de club tot de top van het Engelse en Europese voetbal.

Voetbaltickets Manchester United

Wil jij met een groot gezelschap, zoals een sportteam of vriendengroep, een wedstrijd van ‘The Red Devils’ bekijken? Bij Sportstadion kun je eenvoudig online een offerte aanvragen voor voetbaltickets naar Manchester United. Wij vinden het belangrijk dat je de wedstrijd samen ervaart en daarom zorgen wij ervoor dat jullie naast elkaar komen te zitten. Voetbaltickets naar Manchester United, Liverpool of Arsenal bestel je eenvoudig online bij Sportstadion!

Manchester United wedstrijd bezoeken

Manchester is de grootste studentenstad van Europa. Naast het bezoeken van een wedstrijd van Manchester United kun je ook gezellig het nachtleven induiken. Drink gezellig met je vrienden een drankje in één van de bruisende pubs. Heb je vragen over het bezoeken van een wedstrijd van Manchester United of over de speelstad? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze experts voorzien je graag van alle informatie!