0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Spanje. boek je voetbalreis!

Spanje

Voetbalreizen naar Spanje online boeken

Ook dit jaar is de Primera Division weer één van de aantrekkelijkste competities van Europa. Met sterren als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Antoine Griezmann is elke week spektakel gegarandeerd. Wij bieden reizen aan vanaf 8 personen naar de Spaanse competitie. Vul hieronder het aanvraagformulier in om een offerte aan te vragen:

Fill out my online form.

Voetbalreizen naar Spanje


Een voetbalreis naar Spanje is voor velen een heerlijk weekendje weg om topvoetbal te zien in een aangenaam klimaar. Met name in het voorjaar en het najaar reizen duizenden voetbalfans met Sport Stadion naar Spanje voor een voetbalwedstrijd. De rest van het weekend genieten ze van het prachtige weer, de cultuur en eventueel een Spaans biertje.

De grote voetbalsteden


Spanje kent twee grote voetbalsteden. De hoofdstad van Spanje, Madrid, en Barcelona. In Madrid spelen momenteel drie clubs op het hoogste niveau. Real Madrid, Atletico Madrid en Rayo Vallecano. Met name Real Madrid en Atletico Madrid spelen al jaren op hoog niveau in zowel Spanje als Europa. In Barcelona speelt FC Barcelona en Espanyol. Beide clubs spelen al jaren op het hoogste niveau, maar FC Barcelona speelt al jaren op Europees niveau terwijl Espanyol stabiel jaren lang in de Primera Division bij de subtop hoort.

El Clásico in Spanje


De bekendste wedstrijd van het jaar is El Clásico. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is een wedstrijd waar de hele wereld naar uit kijkt. De voetbalwedstrijd in Spanje is ieder jaar stijf uitverkocht en altijd zwaar beladen. Een voetbalreis naar El Clásico kost rond de 750 euro -wanneer je op tijd boekt- tot wel 1.000 euro. Het is echter een voetbalreis naar een Spaanse topper om nooit te vergeten en een wedstrijd die op de bucketlist staat van iedere voetbalfan.