0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Engeland, boek je voetbalreis!

Engeland

Voetbalreis Engeland

Laat je betoveren door één van de epische voetbalgevechten in de Premier League! Boek een complete voetbalreis naar Engeland inclusief vlucht of boottocht, hotel en een officieel ticket. De Premier League wordt door de meeste voetballiefhebbers gezien als dé sterkste competitie ter wereld. Geniet van de prachtige Engelse sfeer in de wereldberoemde stadions zoals White Hart Lane, Old Trafford en Emirates Stadium.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Engelse supporters staan bekend om de sfeervolle liederen die elk weekend door de stadions galmen. Zo zijn het ‘You’ll never walk alone’ van Liverpool en het ‘Forever blowing bubbles’ van West Ham United ware fenomenen in de voetbalwereld. Door onze exclusieve samenwerking met de topclubs kunnen wij jou een unieke voetbalreis naar Engeland aanbieden. Je zult niet alleen profiteren van de beste plekken, maar ook van voordelige prijzen. Je kunt bovendien een offerte aanvragen voor een groepsreis waarbij jullie gezellig bij elkaar kunnen zitten.

Voetbalreis Engeland arrangement

Bij Sportstadion vind je hét beste arrangement voor een voetbalreis naar Engeland! Onze reizen zijn inclusief vlucht of boottocht, hotel (inclusief ontbijt) en uiteraard het ticket. Engeland, de bakermat van het voetbal. Dit wereldberoemde spel vindt zijn herkomst op dit Europese eiland. Het typische Engelse voetbal wordt gekenmerkt door de enorme passie van zowel de spelers als de supporters. Vind je het leuk om op te gaan in de wedstrijdbeleving van de Engelse voetbalfans? Dan adviseren we je om 2 uur van te voren naar het stadion te komen om alle sfeer en gezelligheid mee te beleven. Het vervoer ter plaatse is niet bij het arrangement inbegrepen. Wil je goede tips over de stad die je gaat bezoeken? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de Engelse speelsteden. Niet voor niets zijn wij dé officiële partner van vele Europese topclubs!

Voetbalreis Engeland per boot

Voor een aantal speelsteden in Engeland verloopt de voetbalreis per boot. Zo zal je per boot naar de speelsteden: Newcastle en Sunderland worden gebracht. Deze Noord-Engelse steden staan bekend om de typische Engelse atmosfeer. De supporters zingen elke wedstrijd de verschillende liederen uit volle borst mee. De boot zal vertrekken vanuit IJmuiden en brengt je naar het centrum van Newcastle. Tijdens de bootreis hoef je jezelf niet te vervelen door de aanwezige faciliteiten op de boot. Zo zijn er verschillende restaurants, barretjes en is er een casino aanwezig. Met een voetbalreis naar Engeland per boot hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. Wil je toch liever een wedstrijd bekijken in een wat aangenamer klimaat? Bekijk dan bijvoorbeeld ons aanbod voetbalreizen naar Barcelona