0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Arsenal - Boek je voetbalreis

Arsenal

Voetbalreis Arsenal

Terecht één van onze meest populaire voetbalreizen naar Engeland is een voetbalreis naar Arsenal. Deze roemruchte club speelt in het Emirates Stadion attractief aanvallend voetbal. Beleef de zinderende wedstrijdspanning en de heerlijke voetbalsfeer tijdens een voetbalreis naar Arsenal.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Omdat Sportstadion officieel partner is van deze topclub krijgen wij de officiële tickets rechtstreeks van Arsenal. Wil je een speciaal groepsarrangement? Geen probleem, vraag een offerte aan en wij regelen zitplaatsen op de beste plekken in het stadion. Bovendien kunnen jij en je vrienden tijdens de wedstrijd bij elkaar zitten en samen van de sfeer genieten!

Voetbalreis Arsenal vliegreis en overnachting

Je hebt bij ons een breed aanbod wat betreft complete voetbalreizen naar Arsenal met een vliegreis en een overnachting. Alles is tot in de puntjes geregeld in het comfortabele hotel en door de officiële tickets weet je dat het goed zit! In Londen zijn vele mooie parken en musea te bezoeken en daardoor is de voetbalreis naar Arsenal met vliegreis en overnachting uitstekend te combineren met een (cultureel) uitstapje in deze wereldstad!

Voetbalreis Arsenal boeken

Ben je overtuigd geraakt van het aanbod en wil je direct een voetbalreis naar Arsenal boeken? Dan kan dat voordelig bij ons! Ook voor reizen naar andere clubs als Liverpool en Manchester United, kun je bij ons terecht! Sportstadion is hét adres voor voetbalminnend en reislustig Nederland!