0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Je voetbalreis naar Fulham is nu online te boeken!

Fulham

Voetbalreizen Fulham

Een erg bekende voetbalclub uit Engeland is Fulham! Met onze verzorgde voetbalreizen met officiële kaarten naar Fulham, zal je de nostalgische Engelse voetbalsfeer proeven. Een bezoek aan het karakteristieke Craven Cottage stadion, zal zeker je voetbalhart sneller doen kloppen. “The Whites” werden enkele jaren geleden nog gecoacht door de Nederlander Martin Jol.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

 1. main
  Fulham - Brentford (29 apr. - 1 mei. 2017)
   

  29 april 2017 - 3 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  € 379,00 p.p.

  Bezoek Fulham op Craven Cottage voor de wedstrijd tegen Brentford in het weekend van 29 april 2017. Deze voetbalreis is inclusief je retourvlucht Amsterdam-Londen, twee overnachtingen in Londen op basis van logies en ontbijt en tickets voor de wedstrijd. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

In Londen aan de rivier de Theems spelen de zinderende wedstrijden zich af, tegenwoordig in de Championship. Door een voetbalreis naar Fulham te ondernemen, zie je de bezieling van de spelers en de fans van deze traditionele club met eigen ogen! Heb je een voorkeur voor een andere club, zoals Manchester United of Liverpool? Ook deze reizen tref je geheel verzorgd bij ons aan.

Voetbalreizen Fulham boeken

De verzorgde reis is inclusief vlucht en hotelovernachting in een driesterrenhotel op basis van logies en ontbijt. Bij ons kun je voor elk gezelschap, klein of groot, voetbalreizen naar Fulham boeken! Wil je met een groep vrienden of collega’s gaan? Geen probleem, wij maken een offerte op maat voor je! Kies ervoor een voetbalreis naar Fulham te boeken, en bezichtig meteen de schitterende wereldstad Londen. Twee vliegen in één klap!