0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Tottenham Hotspur voetbalreizen

Tottenham Hotspur

Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Ben jij een liefhebber van sfeervolle stadions en goed voetbal? Bekijk dan eens onze voetbalreizen naar Tottenham Hotspur. Ga samen met je vrienden naar één van de meest sfeervolle stadions van de Premier League. Wanneer de duizenden gepassioneerde fans op White Hart Lane beginnen te zingen, zullen jullie gegarandeerd kippenvel krijgen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onze reizen zijn inclusief vlucht naar Londen, een aangenaam verblijf in een centraal gelegen hotel en uiteraard kaarten voor de wedstrijd. Tijdens voetbalreizen naar Tottenham Hotspur kun je ook genieten van de vele toeristische trekpleisters die de stad te bieden heeft.

Verzorgde voetbalreizen Tottenham Hotspur

Wil je samen met je vrienden, familie of sportteam naar een sfeervolle wedstrijd in de Premier League? Dat kan! Sportstadion biedt compleet verzorgde voetbalreizen naar Tottenham Hotspur. Wij vinden het belangrijk dat je samen van de ervaring kunt genieten, daarom zorgen wij voor zitplaatsen waarbij jullie naast elkaar komen te zitten. Ook als je een wedstrijd van de grote concurrent Arsenal wil bekijken is Sportstadion hét aangewezen reisbureau!