0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Duitsland, de Bundesliga

Duitsland

Voetbalreizen Duitsland

De Bundesliga is een erg interessante competitie en één van de topcompetities in Europa. Onze voetbalreizen naar Duitsland zijn dan ook geliefd onder voetbalminnend Nederland! Onze Oosterburen hebben over kwaliteit in de voetbalcompetitie namelijk niet te klagen. Daarnaast staan onze oosterburen ook bekend om de sfeervolle supporters. Zo is de 'Gelbe wand' van Borussia Dortmund een fenomeen in de voetbalwereld. De tribune zit standaard volgepakt met 24.000 uitzinnige supporters. Wij bieden reizen aan naar de topclubs zoals: Bayern München, Schalke 04 en Borussia Dortmund.


Vul hieronder het aanvraag formulier in om een offerte (vanaf 8 personen) aan te vragen:
Fill out my online form.

Tijdens onze voetbalreizen naar Duitsland verblijf je in een centraal gelegen drie sterren hotel in een speelstad naar keuze. Zo is een dergelijke reis niet alleen geschikt om eens de adembenemende sfeer te proeven in bijvoorbeeld de Allianz Arena van Bayern München of het Signal Iduna stadion van Borussia Dortmund. Jij en je reisgenoten kunnen ook op ontspannen wijze een Duitse stad ontdekken! Trekt de Premier League je toch meer, met ons aanbod boek je ook eenvoudig een voetbalreis naar Engeland. Met onze officiële tickets en groepsarrangementen op aanvraag zullen jij en je reisgenoten zeker een mooie tijd beleven! Dankzij onze service kunnen jullie plaatsen naast elkaar in het stadion bemachtigen voor een gezellige groepservaring.

Voetbalreizen Duitsland boeken

Heb je de wedstrijd gezien die jij met je vrienden of familieleden wilt bijwonen? Dan kun je op onze site eenvoudig een complete voetbalreis naar Duitsland boeken! Heb je vragen over ons reisaanbod, de officiële tickets of wil je nadere informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wij staan je graag bij met informatie en geven je tips over leuke plaatsen om te bezichtigen! Ben je meer liefhebber van de Serie A? Wij bieden ook voetbalreizen naar Italië aan. Voetbalreizen naar Duitsland boeken, doe je bij Sportstadion. Hét adres voor de gepassioneerde voetbal fan!