0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Borussia Dortmund voetbalreizen

Borussia Dortmund

Bezoek Borussia Dortmund, boek je voetbalreis!

Je voetbalreis naar Borussia Dortmund is zo geregeld. Iedere wedstrijd in het Signal Iduna Park zijn er vele Nederlandse fans in het grootste stadion van Duitsland. De 84.000 fans behoren tot de meest fanatieke uit de Bundesliga. Als jij 'Die Schwarzgelben' in actie wilt zien bekijk dan online onze voetbalreizen naar Borussia Dortmund!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Exclusief Borussia Dortmund aanbieder


Op Sportstadion.nl vind je voetbalreizen naar alle Borussia Dortmund-wedstrijden dit seizoen. We zijn er trots op dat we het enige Nederlandse reisbureau zijn met een officiële samenwerking met Borussia Dortmund. Op deze manier kunnen we je enorm veel garanties bieden voor jouw voetbalreis naar Borussia Dortmund. Zo kunnen we je, net als bij alle andere club die we aanbieden, garanderen dat je naast elkaar zit, je over officiële tickets beschikt voor de door jou geboekte voetbalreis en dat je nooit teveel betaald hebt voor je reis.Borussia Dortmund bezoeken


Wanneer je Borussia Dortmund bezoekt adviseren we je ruim op tijd voor de wedstrijd te komen. Na het inchecken in het hotel, waar ook de tickets voor je klaar liggen, kun je het beste zo'n twee uur voor de wedstrijd al naar het stadion gaan als je optimaal wilt genieten van de sfeer rondom het stadion. Aan de achterkant van het stadion is er al uren voor de wedstrijd enorme gezelligheid bij de diverse bier en braadworst tentjes. Een absolute aanrader om alvast in de stemming te raken met de fans van Dortmund!

Signal Iduna Park / Westfalenstadion


Het stadion van Borussia Dortmund is het Westfalenstadion. Sinds december 2005 is het bedrijf Signal Iduna naamgever van het stadion tot en met 2021 en heet het stadion officieel Signal Iduna Park. In de volksmond praat men echter nog altijd over het bezoeken van het Westfalenstadion in Dortmund. Het stadion heeft een capaciteit van 80.720 zitplaatsen en staanplaatsen. Daarmee is het het grootste stadion van Duitsland. Het stadion is beroemd om haar enorme staantribune, de Südtribüne, die plaats biedt aan 24.454 fans. De Südtribüne in het Westfalenstadion staat altijd garant voor een fantastische sfeer tijdens de wedstrijden van Borussia Dortmund. De tribune daarom ook wel bekend als de 'Gelbe Wand'.