0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Schalke 04 voetbalreizen

Schalke 04

Voetbalreis Schalke 04

Het blauw-witte shirt van Schalke doet menig voetbalhart sneller kloppen. Wil je een voetbalreis naar Schalke 04 ondernemen? Dan zit je bij Sportstadion goed. In de Veltins Arena, zal jij samen met meer dan 60.000 uitzinnige supporters de wedstrijd van je leven beleven!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De voetbalreis naar Schalke 04 is compleet met een overnachting in Gelsenkirchen, zo kunnen jij en je vrienden gezellig van de stad genieten na afloop van de wedstrijd. Bezoek je liever een wedstrijd van Bayern München? Geen probleem, ook deze grootmacht hebben wij in ons aanbod!

Verzorgde voetbalreis Schalke 04

In Nederland wordt sinds de komst van Klaas Jan Huntelaar naar de club de vraag naar een verzorgde voetbalreis naar Schalke 04 steeds groter. Wil je met een groot gezelschap de wedstrijd bijwonen? Vraag dan naar een offerte op maat! Wij helpen je graag bij het regelen van zitplaatsen naast elkaar in het indrukwekkende stadion. Een verzorgde voetbalreis Schalke 04 boeken, doe je bij Sportstadion. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag!