0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalkaarten en voetbalreizen Italië boeken

Italië

Voetbalreizen Italië

Wanneer je van passie, emotie en strijd houdt in het voetbal, dan is ons aanbod voetbalreizen naar Italië precies wat je zoekt! Sinds 1929 rolt de bal in de diverse karaktervolle stadions in dit schitterende land. De Serie A is een belevenis die je samen met de fanatieke supporters “tifosi” zeker wilt ervaren!

De traditionele top drie in Italië wordt gevormd door Juventus, AC Milan en Internazionale. Deze clubs wonnen 65 keer de Italiaanse landstitel (Scudetto). De laatste jaren zijn daar echter sterke rivalen bijgekomen zoals Napoli, AS Roma en Lazio Roma. Dit maakt de competitie spannend en onvoorspelbaar. Wanneer je voetbalreizen naar Italië onderneemt, voel je hoeveel het voetbal voor de toeschouwers betekent en zie je grote sterren van dichtbij!

Voetbalreizen Italië boeken

Heb je een wedstrijd op het oog die je wilt bezoeken? Dan kun je bij ons eenvoudig voetbalreizen naar Italië boeken! Onze reizen zijn inclusief retourvlucht, verblijf in een driesterrenhotel en officiële tickets voor de wedstrijd. Wil je met een groot gezelschap de wedstrijd bijwonen? Vraag naar een offerte op maat. Wij kunnen ervoor zorgen dat jullie naast elkaar kunnen zitten in het stadion. Ben je juist een liefhebber van de grootmachten uit andere competities, bekijk dan eens ons aanbod Bayern München of Barcelona. Voetbalreizen naar Italië boeken, doe je bij Sportstadion!